Ελλάδα

Φρικτό έγκλημα: 15χρονη σχεδίασε τη δολοφονία της μητέρας της

09.11.2020 | 18:03 Eνσωμάτωση

Αδύνατο να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Ένα κορίτσι, μόλις στα 15 του χρόνια. Χωρίς κανένα δισταγμό. Σχεδιάζει τη δολοφονία της ίδια της της μητέρας. Θέλει να την βασανίσει. Να την εκδικηθεί για τους τσακωμούς τους.

Βάζει στο κόλπο τον 17χρονο φίλο της. Ομολογούν με απίστευτη κυνικότητα ότι μαζί έσφαξαν με περισσότερες από 40 μαχαιριές στο λαιμό και στον αυχένα, την 50χρονη γυναίκα.

Η 15χρονη και ο 17χρονος διατηρούσαν ερωτική σχέση και έμεναν μαζί στο σπίτι τους θύματος, πάρα τις αντιρρήσεις της μητέρας της. Η αγριότητα του εγκλήματος και το γεγονός ότι η 15χρόνη δεν είχε δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για την δολοφονία της μητέρας της, σοκάρουν.

Την σκότωσαν αφού πρώτα την έδεσαν με ιμάντες για να μην μπορεί να αντιδράσει.

«Και ούτε και εγώ το περίμενα από τη (…) αυτό. Δηλαδή τι να σας πω. Είναι τραγικό το γεγονός. Πολύ τραγικό. Δηλαδή κάθομαι και το σκέφτομαι… Σκέφτομαι τις στιγμές που είμασταν στο σπίτι εκεί όλοι μαζί, δε μου περνάει, δεν το διανοούμαι και το ήθελαν τόσο πολύ αυτό το παιδί και τις κάνανε τα πάντα, τα πάντα! Ότι ήθελε η (…) το είχε. Όσο ήμουν εγώ μπροστά δηλαδή δεν είχα δει ούτε να της φερθούνε άσχημα της κοπέλας, ούτε τίποτα αλίμονο» ανέφερε φίλη του θύματος στο «LIVE NEWS».

Η 50χρονη γυναίκα, πριν από ένα χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της και προσπαθούσε μόνη της, να μεγαλώσει το παιδί της.

Η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της, μετά το φρικτό τους έγκλημα, εξαφανίστηκαν, με την αστυνομία να εντοπίζει τα ίχνη τους στις Σέρρες, σ’ έναν τυχαίο έλεγχο.

«Το τοπίο είναι θολό και ως προς τα κίνητρα και ως προς τις αιτίες και την εμπλοκή της 15χρονης» σημείωσε ο δικηγόρος της 15χρονης, υπογραμμίζοντας πως «η όποια εμπλοκή της αν και εφόσον αποδειχτεί θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο ανηλίκων, όπου προβλέπονται πολύ διαφορετικές ποινές».
Η αστυνομία αναζητά και ένα τρίτο πρόσωπο που φέρεται να ήταν παρόν στη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/11/2020