Ελλάδα

Πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας: Οργή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους παίκτες που συμμετείχαν

09.11.2020 | 20:21

Ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊου ασκήθηκε στην 24χρονη υπεύθυνη ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου τα ξημερώματα διοργανώθηκε πάρτι με 29 άτομα. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 600 ευρώ σε όλους τους συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των Πρωταθλητών αποδοκίμασε τους παίκτες που έσπασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ανακοίνωσε πως θα τους επιβληθεί το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο και θα διατεθεί για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά μετά από την έφοδο της αστυνομίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οπού 29 άτομα συμμετείχαν σε  πάρτι τα ξημερώματα της Δευτέρας  με  δυνατή μουσική στο Roof Garden.

Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 600ευρω σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ συνελήφθη και η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου. Όπως διαπιστώθηκε στο πάρτι συμμετείχαν μοντέλα ,πρώην παίκτες από ριαλιτι αλλά και 3 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση των πρωταθλητών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Με εντολή της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους τρεις ποδοσφαιριστές επιβλήθηκε πρόστιμο το οποίο θα κρατηθεί από τους μισθούς τους και θα αποδοθεί στο υπουργείο Υγείας.

«Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.»

Η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δεν γνώριζε τίποτα για το πάρτι που διοργανώθηκε. Η δίκη της  αναβλήθηκε για τις 19 Νοέμβριου λόγω απουσίας των μαρτύρων για την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 09/11/2020

Ελλάδα