Πολιτική

Σάλος με την ανάρτηση Μυλόπουλου για τα rapid test

09.11.2020 | 20:31

Την αντίδραση της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ προκάλεσε ανάρτηση του πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλου, ο οποίος μετέφερε δημόσια απόψεις, που αμφισβητούν την εγκυρότητα στη διαδικασία των rapid test. «Θα κληθεί να αποδείξει τις καταγγελίες» σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας ενώ ο ίδιος ο κύριος Μυλόπουλος αφού απέσυρε την ανάρτηση τώρα μιλά για "ύβρεις που δέχεται στο διαδίκτυο" απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Σάλος έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στην οποία ανέφερε ότι μια… γνωστή του περίμενε στην ουρά για να κάνει τεστ κορονοϊού, τελικά λόγω καθυστέρησης δεν το έκανε και παρόλαυτά ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον ΕΟΔΥ ότι βγήκε… θετική.

Η…. ιστορία του Γιάννη Μυλόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του ΕΟΔΥ ο οποίος τόνισε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων για θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η πράξη του κ. Μυλόπουλου έχει πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα καθώς είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το κύμα αντιδράσεων και εν όψει της δικαστική προσφυγής του ΕΟΔΥ ο κ. Μυλόπουλος με νέα ανάρτηση δήλωσε ότι κατέβασε την επίμαχη… ιστορία, καθώς δεν μπορεί να την υποστηρίξει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει τις… πηγές του.

«Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία.»

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 09/11/2020

Πολιτική