Ελλάδα

Πάρτι σε ξενοδοχείο με περισσότερους από 30 καλεσμένους

09.11.2020 | 17:38

Έφοδο σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού έκανε η αστυνομία, βάζοντας τέλος σε πάρτι που είχε στηθεί στο roof garden και επιβάλλοντας πρόστιμο σε όσους συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στον 8ο όροφο, έπειτα από καταγγελία για πάρτι με πολλά άτομα σε σουίτα.

Συνολικά βεβαιώθηκαν πάνω από 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Επίσης συνελήφθη ημεδαπή 24 ετών ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κοροναϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε ξεκάθαρη και σαφή θέση για την υπόθεση της συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στο περίφημο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού. Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 09/11/2020

Ελλάδα