Πολιτική

Πέτσας για Καλογρίτσα: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά

06.11.2020 | 13:39 Eνσωμάτωση

Θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Παπά από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη χθεσινή κατάθεση του Χρήστου καλογρίτσα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Θέμα αποπομπής του Νίκου Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Στέλιος Πέτσας μετά τη χθεσινή κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι με αυτή την κατάθεση ο κ. Καλογρίτσας επιβεβαιώνει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε “μαγαζί” με εξωθεσμική και παράνομη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Παππάς τον διαβεβαίωνε ότι ήθελαν μόνο το όνομά του και όχι χρήματα καθώς είχαν εξασφαλίσει 25 εκ αλλά και τα 3 εκ που χρειάζονταν για την εγγυητική επιστολή που απαιτούσε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

“Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά”, ανέφερε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

“Γνωρίζει ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του, Νίκου Παππά; Αν όχι, γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα;”

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/11/2020