Ελλάδα

Πανικός στα κομμωτήρια πριν από το lockdown

06.11.2020 | 13:16

Για το δεύτερο lockdown προετοιμάζονται και οι γυναίκες με τον δικό τους τρόπο, με τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής να παίρνουν «φωτιά», κλείνοντας το ένα ραντεβού μετά το άλλο και… όποιος προλάβει!

Η είδηση πως η χώρα κλειδώνει ξανά, οδήγησε πολλές γυναίκες να κλείσουν ραντεβού για βαφή ή για κούρεμα, ακόμα και μέσω instagram, καθώς η νέα καραντίνα θα κρατήσει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Η κίνηση στα κομμωτήρια και στα κέντρα αισθητικής ήταν αυξημένη από νωρίς το πρωί, ενώ οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν σκληρή μάχη, δουλεύοντας ασταμάτητα, για να προλάβουν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους.

Αρκετοί είναι και οι άντρες όμως, που προνόησαν για το καθιερωμένο τους κούρεμα, πριν τον εγκλεισμό.

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες, πριν το lockdown.

Ίδια εικόνα και στα κέντρα αισθητικής, όπου η κίνηση είναι αυξημένη. Οι γυναίκες έχουν κλείσει από νωρίς τα ραντεβού τους προκειμένου να είναι προετοιμασμένες για την καραντίνα.

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα λειτουργήσουν και το Σαββατοκύριακο με διευρυμένο ωράριο ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 06/11/2020

Ελλάδα