Ελλάδα

Κορωνοϊός: Η περιπέτεια δικηγόρου από τη Θεσσαλονίκη – «Μόλις βγήκε θετικό το τεστ με έπιασε φόβος»

02.11.2020 | 17:50 Eνσωμάτωση

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ανθρώπων που πάλεψαν με τον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκαν διασωληνωμένοι και βγήκαν νικητές.

Μια τέτοια ιστορία είναι αυτή του Γιάννη Πιτσιώρα, δικηγόρου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό και μετά τη νοσηλεία του επέστρεψε σπίτι του.

«Μετά από 12 μέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου είχα τη μεγάλη χαρά να μην χρειάζομαι πλέον υποστήριξη στο οξυγόνο. Είναι μια πολύ καλή μέρα για μένα».

Ο κ. Πιτσιώρας, αναφερόμενος στην εμπειρία του, είπε ότι δεν ξέρει πώς κόλλησε τον ιό, αφού και ο ίδιος τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα.
«Τις πρώτες μέρες ανέπτυξα έναν πολύ υψηλό πυρετό, σχεδόν 40. Όταν ήρθε η θετική απάντηση του τεστ, ήταν από τις μεγαλύτερες παγωμάρες της ζωής μου. Δεν ξέρεις τι πόρτα άνοιξες και πού προχωράς αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις».

Ο δικηγόρος ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου Παπανικολάου, λέγοντας ότι δίνει έναν καθημερινό αγώνα.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν είχα ένα χέρι φροντίδας».

Απευθυνόμενος σε όσους δυσπιστούν και δεν τηρούν τα μέτρα, ο κ. Πιτσιώρας είπε: «δεν είναι καθόλου εύκολο και αστείο. Πρόκειται για μια αρρώστια πάρα πολύ δύσκολη. Είναι εξοργιστικό για εμάς που περνούσαμε αυτήν τη διαδικασία να μας έρχονται πληροφορίες διαφόρων ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει».

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη πλέον είναι στο σπίτι του, ωστόσο η υγεία του δεν έχει επανέλθει πλήρως και αναμένεται μια μακρά διαδικασία μέχρι την ανάρρωσή του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/11/2020