Ελλάδα

Σεισμός στη Σάμο: Θρήνος για τα δύο παιδιά που «έφυγαν» αγκαλιασμένα

31.10.2020 | 20:03

Τα παιδιά βρέθηκαν μπρούμητα και ήταν αγκαλιασμένα χέρι με χέρι

Τα λόγια του πατέρα του Άρη ραγίζουν καρδιές. Δυο μικρά παιδιά που έκαναν όνειρα, σχεδίαζαν τις σπουδές τους, το μέλλον τους, χάθηκαν μαζί, από τα 6,7 Ρίχτερ που χτύπησαν τη Σάμο. Ο γιός του και η αγαπημένη του Κλαίρη.

17 και 15 ετών. Ένας παιδικός έρωτας. Χαρούμενα που δεν έφευγε ποτέ ο ένας από το πλευρό του άλλου. Δεν άφησε ποτέ ο ένας τον άλλον. Ούτε όταν τα φονικά Ρίχτερ τους αιφνιδίασαν. Ακόμη και τότε έμειναν αγκαλιασμένοι.

Ο Άρης ήταν πάντα ο φύλακας άγγελος της Κλαίρης. Όταν το κτήριο άρχισε να πέφτει προσπάθησε να την προστατέψει με το σώμα του.

Ο πατέρας του Άρη, γνωστός δημοσιογράφος του νησιού εκείνη την ώρα μετέδιδε τις εξελίξεις του σεισμού μη γνωρίζοντας όμως ότι ο πολυαγαπημένος του γιος ήταν το ένα από τα δύο θύματα του εγκέλαδου. Ανάμεσα στο ρεπορτάζ άρχισε να αναζητά το μεγάλο του γιο που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Τραγική ειρωνεία είχε περάσει λίγα μέτρα από το σημείο που βρισκόταν χαμένος κάτω από τα χαλάσματα ο γιος του.

Μαζί με τον πατέρα της Κλαίρης αναζητούσαν τα παιδιά τους έως ότου έφτασαν στο σημείο.

Ο πόνος και η θλίψη σκέπασαν τις δύο οικογένειες που μόλις μια εβδομάδα πριν γιόρταζαν τα γενέθλια του άτυχου κοριτσιού.

Αύριο οι οικογένειες των παιδιών θα τα αποχαιρετήσουν για πάντα. Σε ένα νησί που μετρά τις πληγές του και θρηνεί για τις απώλειες και το χαμόγελο των δύο παιδιών που έσβησε τόσο άδικα.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 31/10/2020

Ελλάδα