Ελλάδα

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Μαζικά σπεύδουν να εξεταστούν οι θεσσαλονικείς

29.10.2020 | 17:09

Μεγάλη είναι η ανησυχία στη Θεσσαλονίκη, με δεκάδες κόσμου από τις 10 το πρωί να περιμένουν στην ουρά για να εξεταστούν για κορωνοϊό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 1500 τεστ, ενώ μέχρι στιγμής το 7% όσων ελέγχονται βγαίνει θετικό. Τα τεστ θα συνεχιστούν στο σημείο μέχρι τις 8 το βράδυ.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε η κ. Δήμητρα Λυμπερίδου, ιδιωτική υπάλληλος, που έμαθε στα μέσα Σεπτεμβρίου ότι νοσούσε από κορωνοϊό.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Νομίζω ότι η κόρη μου που είναι στη Β Λυκείου ίσως πέρασε κάτι στο σπίτι και το μετέφερε. Στην εταιρία που δουλεύω κάνουμε συνέχεια τεστ. Όταν το κατάλαβα άρχισα να έχω πυρετό, ήμουν σε ταξίδι στην Καστοριά. Μέσα στο πρώτο 24ωρο δεν είχα γεύση και όσφρηση, ενώ είχα πολύ πονοκέφαλο που δεν περνούσε. Ένιωθα φοβερή αδυναμία και είχα πόνο στα κόκαλα. Από το δεύτερο 24ωρο που το κατάλαβα και μετά διαγνώστηκα θετική, κράτησε περίπου μία βδομάδα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το να παραδεχτούμε ότι έχουμε νοσήσει και μετά να αφουγκραστούμε τον οργανισμό μας και να τον βοηθήσουμε. Έμαθα ότι θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτική με τα μέτρα προστασίας», είπε η κ. Λυμπερίδου.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 29/10/2020

Ελλάδα