Πολιτισμός

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Πλήθος πολιτιστικών δράσεων στο νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων

29.10.2020 | 20:54 Eνσωμάτωση

Με γνώμονα πως η τέχνη είναι διέξοδος, σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της κοινωνίας, παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ως φάρος πολιτισμού το Δημοτικό Θέατρο θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές στιγμές μέσα από το πολιτιστικό του έργο, με τους υπεύθυνους να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους θεατές με αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Το πρόγραμμα για το 2020 – 2021 θα περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών δράσεων. Θεατρικές παραστάσεις, χορούς, μουσικά δρώμενα με συναυλίες και ορχήστρες, παραστάσεις ντοκιμαντέρ, εκδηλώσεις, εικαστικά δρώμενα, συζητήσεις και διαλέξεις με σημαντικές προσωπικότητες. Τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν και παραστάσεις για τα μικρά παιδιά.

Με την ελπίδα πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είναι έτοιμο να εκπέμψει πολιτισμό δίνοντας σε όλους την πρόσβαση στην τέχνη.

Με ανάλυση όλων των πρωτοκόλλων από τους υπεύθυνους του Θεάτρου και με προτάσσοντας πως ο πολιτισμός είναι για όλους και όχι για λίγους το νέο πρόγραμμα αναμένεται να είναι μία μοναδική εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/10/2020