Κόσμος

Οι επώνυμοι και οι πολιτικοί που «χτυπήθηκαν» από κορωνοϊό

28.10.2020 | 01:55 Eνσωμάτωση

Μαντόνα, Ντουέιν Τζόνσον, Ίντρις Έλμπα είναι μερικοί από τους διάσημους που νόσησαν από κορωνοϊό. Οι περισσότεροι επέλεξαν να μοιραστούν την είδηση με τους ακολούθους τους, κυρίως προσπαθώντας να τους ευαισθητοποιήσουν πάνω στο θέμα και να τους προτρέψουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Άλλοι νόσησαν ελαφριά και άλλοι πιο βαριά, με το ζευγάρι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον να είναι από αυτούς που μοιράστηκαν αρκετές φορές με τους θαυμαστές τους τον την δυσάρεστη γνωριμία που είχαν με τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Συμπτώματα ακόμα και 5 μήνες μετά την ασθένειά της είχε η δημοφιλής ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο. Μεταξύ αυτών η απώλεια μαλλιών.

Ούτε όμως και το πολιτικό σύστημα έμεινε ανέγγιχτο από τον κορωνοϊό με τους ηγέτες που ήταν δύσπιστοί απέναντι στην πανδημία να ασθενούν πρώτοι. Το «νήμα» έκοψε ο Μπόρις Τζόνσον.

Ακολουθήσε ο Ζαίχ Μπολσονάρο και φυσικά τον γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα έκανε η είδηση ότι θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ντόναλτ Τραμπ. Ακολούθησαν ο πρόεδρος της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπροσίσοφ.

Videos & Απoσπάσματα από Βαβέλ - 28/10/2020