Ελλάδα

Κορωνοϊός: «Κλειδώνουν» αύριο οι Σέρρες – Περνάνε στο επίπεδο 4

28.10.2020 | 17:03 Eνσωμάτωση

Από αύριο το ξημέρωμα οι Σέρρες θα περάσουν στο επίπεδο 4, με όλα τα μέτρα που συνοδεύουν αυτή την αλλαγή. Όλη τη βδομάδα διενεργούνται rapid τεστ στην κεντρική πλατεία των Σερρών, ενώ συνολικά αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 300 ενεργά κρούσματα στην περιοχή.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε και η κ. Ντίνα Τσουκαλά, κάτοικος Σερρών, η οποία αντιδρά στο γιατί δεν έγιναν παρελάσεις.

«Δεν σας τιμά το γεγονός να λέτε ανεγκέφαλους τους συμπατριώτες μας που ήθελαν σήμερα να τιμήσουν την ιστορία της χώρας μας. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε το ίδιο. Άρα και εκείνοι ήταν ανεγκέφαλοι. Τους κάλεσε και ο Τσίπρας δημοσίως. Κάποιοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Ήξεραν ότι πήγαιναν σε πόλεμο και μπορεί να πέθαιναν. Και αυτοί που βγήκαν να τους τιμήσουν, ήξεραν ότι υπάρχει ο κορωνοϊός και μπορεί να κολλήσουν», είπε η κ. Τσουκαλά.

«Φοράω τη μάσκα για να μη με γράψουν για το πρόστιμο. Στην καραντίνα μάσκα δεν φορούσαμε. Δεν υπήρχαν αντισηπτικά, δεν υπήρχαν γάντια. Από τον κύκλο μου κανείς δεν νόσησε. Τότε δεν νόσησε κανείς, και τώρα πρέπει να φοράμε όλοι μάσκα. Και τα μικρά παιδάκια στο σχολείο. Σαφώς και πιστεύω στον κορωνοϊό. Είναι μια γρίπη, διαφορετική. Προσέχουμε όλοι», συνέχισε η ίδια.

«Τους αριθμούς που παρουσιάζει ο κ. Χαρδαλιάς, δεν μπορεί κανείς να ελέγξει αν είναι πραγματικοί. Πήγαν κάποιοι να κάνουν το τεστ εδώ, και κουράστηκαν οι άνθρωποι να περιμένουν και έφυγαν. Τους πήραν μετά και τους είπαν ότι είναι θετικοί χωρίς να έχουν κάνει καν το τεστ. Έτσι ανεβαίνουν τα κρούσματα», κατέληξε η κ. Τσουκαλά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 28/10/2020