Κόσμος

Τουρκική προπαγάνδα με το ατύχημα του «Καλλιστώ»: Μιλάνε για πολεμικό πλοίο που «θάφτηκε» στο Αιγαίο

27.10.2020 | 18:37

H τουρκική προπαγάνδα ξεσάλωσε για το ατύχημα με το ναρκοθηρευτικό Καλλιστώ. Οι γείτονες ξέχασαν τις γκάφες των κυβερνητών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού κι έχουν στήσει πάρτι κομπάζοντας, με την φιλοκυβερνητιθκή γενι σαφακ να πρωταγωνιστεί στην εκστρατεια χολής

«Η θλιβερή κατάσταση του ελληνικού ναυτικού: Το ναρκοθηρευτικό καταστράφηκε από ένα χτύπημα. Ο διαχωρισμός του πλοίου στα δύο μετά τη σύγκρουση αποκάλυψε την αδυναμία του ελληνικού ναυτικού».
Στον τραυματισμό του προσωπικού επικεντρώνεται η ΑΚΣΑΜ, που επισημείνει πως γίνευαι ακόμα έρευνα.

Αναφέρθηκε πως δύο από τους 27 που ήταν στο πλοίο «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» πήγαν στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι 25 μεταφέρθηκαν σε άλλο πολεμικό πλοίο. Ανακοινώθηκε πως άρχισε έρευνα για τα αίτια του ναυτικού ατυχήματος.

Με εμπρηστικό τρόπο η Μιλιέτ, βιάστηκε να βυθίσει το πλοίο του πολεμικού μας ναυτικού.

Βυθίστηκε ελληνικό πολεμικό πλοίο,το «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στον Σαρωνικό, και θάφτηκε στο Αιγαίο σε ζωντανή σύνδεση. Όταν έγινε γνωστή η σύγκρουση πολλές ομάδες διάσωσης έσπευσαν στην περιοχή αλλά η βύθιση του ναρκαλιευτικού δεν μπορούσε να εμποδιστεί. Οι ομάδες διάσωσης έσωσαν τέσσερις ανθρώπους που πήδηξαν στο νερό μετά την σύγκρουση.

Για σοκ θα κανει λόγο η Σαμπαχ. Και αυτή η εφημερλιδα θα πει πως το πλοίο θάφτηκλε στο Αιγαιο δείχνοντας τα αισθήματα των Τούρκων.

«Έκτακτη είδηση. Μεγάλο σοκ στην Ελλάδα. Το πολεμικό πλοίο έπαθε μεγάλη ζημιά. Αυτές οι στιγμές είναι σε ζωντανή σύνδεση. Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας έπαθε μεγάλη ζημιά στο Αιγαίο. Το ναρκαλιευτικό «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» που συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο στον Σαρωνικό θάφτηκε στο Αιγαίο.»

Ανάλογα σχόλια κάνουν και στα κοινωνικά δίκτυα οι Τούρκοιι ευχαριστώντας όπως λένε τον θεό για τους γείτονες που τους έδωσε…

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 27/10/2020

Κόσμος