Ελλάδα

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Χανιά της Κρήτης

27.10.2020 | 18:47

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε νεαρό άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, που νοίκιαζε ένα από τα ακίνητα της 79χρονης και της χρωστούσε ενοίκια, τα οποία πήγε να ζητήσει ο 82χρονος σύντροφος της.

Ο κλειδαράς που βρήκε την άτυχη γυναικά στραγγαλισμένη με μαντήλι μέσα στο σπίτι της, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS ανέφερε: «Ήταν στο πάτωμα, ξαπλωμένη μπρούμητα και είχε στο λαιμό της ένα μαντήλι σφυχτό. Ήταν ντυμένη και φορούσε κοσμήματα».

Το διπλό έγκλημα, αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του 82άχρονος θύματος, μη μπορώντας να βρει τον πατέρα της, ανησύχησε και όπως λέει στο live news, πήγε στην αστυνομία…

«Τον έψαχνα και δεν τον έβρισκα, ανησύχησα και πήγα στην αστυνομία. Μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρός, δεν ξέρω κάτι άλλο σε ένα σπίτι» ανέφερε μιλώντας στο LIVE NEWS η κόρη του 82χρονου Μαρία Αλεξανδράκη.

Όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία της 79χρονης, εκδόθηκε silver alert για τον σύντροφό της. Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε τη Δευτέρα στραγγαλισμένο και δεμένο πισθάγκωνα, μέσα σε μια βαλίτσα στο σπίτι που διέμενε ο Μπαγκλαντεσιανός και βρίσκεται πίσω από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 22χρονος Μπαγκλαντεσιανός που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται ως ύποπτος της διπλής δολοφονίας, φέρεται να άρπαξε και 10.000 ευρώ, οικονομίες που είχε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 27/10/2020

Ελλάδα