Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έτοιμη για νέα μέτρα η κυβέρνηση – «Κοκκίνησαν» Γιάννενα και Σέρρες

27.10.2020 | 19:58

Μετά και τα 1259 κρούσματα σήμερα, ο επιδημιολογικός χάρτης της χώρας «βάφεται» μέρα με την ημέρα «κόκκινος».

Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA αναμένονται καινούργια μέτρα, και να «κοκκινήσουν» δύο ακόμη περιφέρειες, που θα φέρουν σχεδόν τα 2/3 της κεντρικής Μακεδονίας στο «κόκκινο».

Μετά την Καστοριά και την Κοζάνη, στο «κόκκινο» αναμένεται να περάσουν οι Σέρρες και τα Γιάννενα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις, ενώ καμπανάκι κινδύνου έχει σημάνει για Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Την ίδια ώρα, Νάξος και Ροδόπη βρίσκονται το «πορτοκαλί».

Θετική η Νίκη Κεραμέως στον κορωνοϊό

Την ίδια ώρα, έχουμε και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην κυβέρνηση καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter θετική στον κορωνοϊό είναι η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σημειώνεται ότι η κ. Κεραμέως ήταν παρούσα και στα υπουργικά έδρανα και στην ψηφοφορία επί της προτάσεως μομφής που έγινε την Κυριακή το βράδυ, μάλιστα πήρε και τον λόγο και τοποθετήθηκε.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της υποβλήθηκαν σε τεστ, το ίδιο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε τεστ εχτές, ενώ θα κάνει ξανά την Τετάρτη και την Παρασκευή.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 27/10/2020

Ελλάδα