Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στη Νεάπολη Συκεών

21.10.2020 | 17:02

Ιδιαίτερα επιβαρυμένος επιδημιολογικά είναι ο δήμος Νεάπολης Συκεών με πάνω από 50 κρούσματα κορωνοϊού, μαθητές, γυμανστές από το κλειστό γυμναστήριο, 2 κρούσματα στον Δήμο ενώ ο ΕΟΔΥ έχει κάνει και τυχαία τεστ στον πληθυσμό.

Πρόκεται για μια περιοχή με πολλά κρούσματα. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στον χώρο που συστεγάζονται δύο σχολεία στις Συκές και κατέγραψε άκρως ανησυχητικές εικόνες.

Οι γονείς που πηγαίνουν να παραλάβουν τα παιδιά τους από τις σχολικές μονάδες, συνωστίζονται στον προαύλιο χώρο, χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Δύο μητέρες μίλησαν στο LIVE NEWS εκφράζοντας την αγωνία τους.

Οι κυρίες Κυριακοπούλου και Ανδριοπούλου σημείωσαν πως «η κατάσταση αυτή επικρατεί από τις πρώτες μέρες της έναρξης της σχολικής χρονιάς, εγώ από τη Δευτέρα δεν έχω φέρει τον μικρό στο σχολείο».

«Εγώ έχω ΧΑΠ. Κάποιοι μπορούν να πιστεύουν κάποιοι όχι. Εδώ έχουν ακουστεί πολλά κρούσματα, από αθλητικό κέντρο που πάνε πολλά παιδάκια.  Είμαστε όλοι ώριμοι πως αν δεν θέλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να προστατέψουμε κάποιον άλλο γονέα. Να προφυλαζόμαστε. Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας.», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 21/10/2020

Ελλάδα