Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Τραμπ «έστησε» καβγά με το CBS – «Θα δημοσιεύσω εγώ τη συνέντευξη που μου πήρατε»

21.10.2020 | 08:22 Eνσωμάτωση

Νέες «περιπέτειες» για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δημιουργεί νέες κόντρες συνεχώς γύρω του, αυτή τη φορά με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «60 minutes», αποφάσισε να σταματήσει τη συνέντευξη στα 45 λεπτά, λέγοντας ότι «σας έχω δώσει το υλικό που χρειάζεστε και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλάνο της δημοσιογράφου που του έκανε τη συνέντευξη, που δεν φορά μάσκα μέσα στον Λευκό Οίκο. Ακόμη απείλησε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τη συνέντευξη, πριν παίξει στον τηλεοπτικό σταθμό, ώστε να δείξει πόσο μεροληπτική ήταν η δημοσιογράφος απέναντί του.

«Εξαφανίζονται» θέσεις εργασίας στην Κίνα

Στο Χονγκ Κονγκ 5900 θέσεις εργασίας «εξαφανίζονται» από μεγάλη αεροπορική εταιρία της χώρας, λόγω του κορωνοϊού.

Πρόκειται για την Cathay Pacific, η οποία έχει πληγεί σημαντικά από την επέλαση της πανδημίας στη χώρα.

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ έσωσε σκυλάκι που κινδύνευε με ευθανασία λόγω… πλαστού διαβατηρίου

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ έφερε στην επιφάνεια το θέμα των παράνομων εκτροφέων ζώων.

Σε βίντεο που ανάρτησε παρακαλεί τον κόσμο να υπογράψουν αίτηση για να μην θανατωθεί μικρό σκυλάκι που υιοθετήθηκε από οικογένεια στη Νορβηγία, το οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα σωστά έγγραφα, καθώς ήταν πλαστά.

Η Νορβηγία δεν επέτρεπε την καταγραφή του ζώου, και ζητούσε να επιστρέψει στη Βουλγαρία το μικρό σκυλάκι. Η Βουλγαρία δεν το δεχόταν, και το σκυλάκι θα έπρεπε να θανατωθεί.

Τελικά με την παρέμβαση του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ το σκυλάκι δε θανατώθηκε, μαζεύτηκαν οι υπογραφές, και επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 21/10/2020