Ελλάδα

Καλλιακμάνης στο MEGA: Η εγκληματικότητα δεν είναι κάτι που απομονώνεται σε ένα σημείο

20.10.2020 | 07:42

Στην ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε στην Αγίου Μελετίου, μέρα-μεσημέρι, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως σημείωσε στο χθεσινό επεισόδιο συμμετείχαν δύο αντίπαλες ομάδες Ρομά και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών, ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο με τη μηχανή του, καθώς και τρεις αστυνομικοί που τους καταδίωξαν.

Συνολικά έγιναν έξι συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές, ενώ εξετάζεται η δράση των δύο συμμοριών και οι λόγοι που τους οδήγησαν να βγάλουν τα όπλα σε ένα κεντρικό σημείο μέρα – μεσημέρι.

«Πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας είχαμε καιρό να δούμε, όμως έχουμε γενικά θέματα συμπλοκών» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, τονίζοντας πως με την ενίσχυση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κάνει συχνές περιπολίες έχουν μειωθεί τέτοια περιστατικά, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη των αστυνομικών τμημάτων και των τμημάτων Ασφαλείας σε όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου.

«Η εγκληματικότητα δεν είναι κάτι που απομονώνεται σε ένα σημείο, υπάρχει παντού» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

Καταλήγοντας, ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της τετραήμερης κράτησης του 14χρονου μαθητή, σημειώνοντας πως ό,τι έγινε, έγινε με την εντολή του εισαγγελέα.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 20/10/2020

Ελλάδα