Ελλάδα

Το MEGA στο σπίτι του Μιχαλολιάκου – Τι απειλούσε να κάνει το 2012

19.10.2020 | 19:56 Eνσωμάτωση

Στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολάκου βρίσκεται η κάμερα του MEGA καθώς αν το δικαστήριο ακολουθήσει την εισήγηση της εισαγγελέως, οι καταδικασθέντες μπορούν, κατά την εκτίμησή της, να μείνουν σε κατ'οίκον περιορισμό.

Για ακόμα μία ημέρα κλεισμένος στο σπίτι του παραμένει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος περιμένει την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ σήμερα για ακόμα μια ημέρα, φάνηκε αμετανόητος και προκλητικός.

Έβγαλε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και δήλωσε περήφανος για τις ιδέες του.

Αξίζει εδώ να σταθούμε σε ένα από τα επιχειρήματα της εισαγγελέως στην πρόταση να δοθεί αναστολή έκτισης ποινών στους καταδικασμένους χρυσαυγίτες.

Μία από τις θέσεις της ήταν πως έχουν τηρήσει τους περιοριστικούς όρους, εξακολουθούν να τους τηρούν και, συνεπώς, δεν είναι ύποπτοι φυγής.

Βέβαια διαφορετική, ήταν η θέση του Νίκου Μιχαλολιάκου το 2012, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιτεθεί στην Λιάνα Κανέλλη.

«Ας το πάρουν χαμπάρι. Αν χρειαστεί, γινόμαστε και φυγόδικοι. Ας πάρουν αυτό το μήνυμα. Αν χρειαστεί, θα μας ψάχνουν», έλεγε ο Μιχαλολιάκος

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/10/2020