Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Χυδαία σχόλια αθλητικογράφου για τη Μάγδα Φύσσα

14.10.2020 | 20:20 Eνσωμάτωση

Μετά από όσα έχουμε δει, μετά από όσα έχει υποστεί η Μάγδα Φύσσα σήμερα είχαμε εμετικά σχόλια σε βάρος της από τον αθλητικογράφο Κώστα Ραπτόπουλο.

Ρεσιτάλ χυδαιότητας έδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, που εργάζεται σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, ο οποίος στην εικόνα της Μάγδας Φύσσα, να πανηγυρίζει για την τιμωρία των δολοφόνων του παιδιού της, 7 χρόνια μετά τον θάνατό του και 5,5 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, τόλμησε να πει ότι πανηγυρίζει για 800 χιλιάρικα – του κράτους, για μια γυναίκα που έχασε ξαφνικά τον γιος της στα 34 του χρόνια, λίγα μέτρα από το σπίτι του από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά.

Το χυδαίο σχόλιο του δημοσιογράφου προκάλεσε την αντίδραση του υπόλοιπου πάνελ της εκπομπής, ενώ ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα social media με πολλούς να ζητούν εδώ και τώρα την παρέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Τα ακατάληπτα επιχειρήματά του κατέληξαν μάλιστα στη σύγκριση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με το θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος, γνωστός για τις ακραίες αντιδράσεις του. Αυτή τη φορά ξεπέρασε όλα τα όρια προσβάλοντας μία γυναίκα που έχει γίνει συνώνυμο του αγώνα κατά του φασισμού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/10/2020