Κόσμος

Αργεντινή: Θερμάστρα εκρήγνυται και σκοτώνει 19χρονη σε μπαρ

13.10.2020 | 13:51 Eνσωμάτωση

Βίντεο στο οποίο οδηγός παρασύρει αστυνομικό δόθηκε στη δημοσιότητα στην Βρετανία μετά την καταδικαστική απόφαση για τον οδηγό. Τη ζωή της έχασε μια 19χρονη κοπέλα όταν υπάλληλος εστιατορίου στο Μπουένος Άιρες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, γέμισε με αλκοόλ επιτραπέζια σόμπα προκαλώντας έκρηξη.

Ένα τραπέζι σε μπαρ του Μπουένος Άιρες τυλίγεται στις φλόγες. Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος καταγράφει την υπάλληλο του εστιατορίου που φτάνει στο τραπέζι για να γεμίσει μια επιτραπέζια σόμπα. Δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθεί έκρηξη.

Οκτώ από τους θαμώνες του μπαρ που κάθονταν στο τραπέζι, ηλικίας 16 έως 19 ετών τραυματίστηκαν, ενώ την ζωή της έχασε μια 19χρονη η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα στο 40% του σώματός της.

Η υπάλληλος φαίνεται πως έριξε αλκοόλ στις φλόγες.

Βρετανία

Μια μαύρη μερσεντές παρασύρει αστυνομικό στην περιφέρεια Χάριγκεϊ του Λονδίνου. Ο αστυνομικός εκτοξεύεται και πέφτει στο πεζοδρόμιο.

Τον 26χρονο οδηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης με την κατηγορία της σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 13/10/2020