Πολιτισμός

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Δυναμική πρεμιέρα με τον μαγευτικό Γιάννη Πλούταρχο

10.10.2020 | 13:50

Επέστρεψε η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ποδαρικό στην χθεσινή πρεμιέρα έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος που έβαλε φωτιά στο Twitter και ήταν στις βασικές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού

Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια έκανε δυναμική πρεμιέρα χθες στο MEGA.

Οι μοναδικές μουσικές βραδιές που μας κράτησαν συντροφιά, κατά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» επέστρεψαν.

Η εκπομπή που αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό , έκανε πρεμιέρα με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο. Ο δεύτερος κύκλος της μουσικής εκπομπής ήταν στις βασικές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού, βάζοντάς φωτιά στο Τwitter.

Δίπλα του, βρέθηκε και ο καταξιωμένος συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τον οποίο παρουσίασαν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά».

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή.

Το δικό της, διαφορετικό χρώμα έδωσε και η Πέννυ Μπαλτατζή.

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23,10 υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη . Μαζί της επί σκηνής θα είναι η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/10/2020

Πολιτισμός