Κόσμος

Αμετανόητος Τραμπ – Φθάνει στον Λευκό Οίκο και… βγάζει τη μάσκα

06.10.2020 | 06:10

Μπορεί να νόσησε από κορvνoϊό, τόσο εκείνος όσο και ακόμα 13 άνθρωποι από περιβάλλον του. Μπορεί να χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για τρεις μέρες. Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται να βάζει μυαλό. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση… να βάζει μάσκα.

Ενώ τις τελευταίες ώρες φάνηκε να αλλάζει στάση απέναντι στον κορωνοϊό, όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του, δεν έχουν αλλάξει πολλά.

Μετά το μήνυμα από το νοσοκομείο, στο οποίο έσπευσε να ενημερώσει ότι θα πάρει εξιτήριο, κατά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο υπέπεσε σε ένα ακόμη φάουλ.

Συγκεκριμένα, όταν βγήκε από το ελικόπτερο και ανέβηκε στο μπαλκόνι της προεδρικής κατοικίας για να χαιρετήσει, έβγαλε τη μάσκα!

Πρόκειται για μια κίνηση που ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αναμένεται να συζητηθεί όσο και η βόλτα του με το αυτοκίνητο την Κυριακή, η οποία συζητήθηκε έντονα, με πολλούς να αναρωτιούνται ακόμα και τώρα, ενώ παλεύει ο ίδιος με τη νόσο, το κατά πόσο την αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σημειώνεται ότι ήδη δύο συνεργάτες του Τραμπ από το Γραφείο Τύπου νοσούν από κορωνοϊό. Μετά από αρκετά αρνητικά τεστ, τελικά χθες τα τεστ βγήκαν θετικά.

Ενώ ο Τραμπ σύμφωνα με ανακοινώσεις συνεργατών του, προτίθεται να συνεχίσει να εργάζεται αλλά και να συμμετάσχει στο debate με τον Μπάιντεν στις 15 Οκτωβρίου. Ενδεχομένως το debate να γίνει διαδικτυακά.

 

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 06/10/2020

Κόσμος