Ελλάδα

Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

06.10.2020 | 06:25

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις στις 28 Οκτωβρίου ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

«Σας ενημερώνω ότι, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με απόφαση του Πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Πάντως,  το τριήμερο των εορτασμών, αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών στη συμπρωτεύουσα ενδέχεται να δώσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα εγκαίνια χώρου για τα κακοποιημένα παιδιά

«Παρών» στα εγκαίνια του νέου χώρου υποδοχής και εξέτασης κακοποιημένων ή εγκαταλελειμμένων παιδιών στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. ήταν χθες η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, είναι ένας φιλόξενος χώρος υποδοχής για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, ενώ η  αίθουσα,  παραχωρήθηκε μετά από έγκριση της Επιτροπής του Δικαστικού Μεγάρου.

Έτσιι, κατά τη διάρκεια της εξέτασης τα παιδιά θα βρίσκονται σε έναν χώρο ευχάριστο, που θα διευκολύνει την εξέλιξη και ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 06/10/2020

Ελλάδα