Ελλάδα

Απαγωγή 10χρονης: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. Ο υπολογιστής της 33χρονης

27.06.2020 | 18:47

Προσπάθεια να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη κάνουν οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Εάν αυτό γίνει τότε δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Την ίδια στιγμή παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και επιχειρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε περιγράφοντας στους αστυνομικούς.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και τη δημοσιογράφο, Μαρία Γουγουτσά, ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης, εκτίμησε πως πίσω από την 33χρονη βρίσκεται κύκλωμα.

Από την πλευρά της η 33χρονη στην απολογία της στον ανακριτή επιχείρησε να εξηγήσει τον λόγο που έδωσε ηρεμιστικά στο παιδί.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καταφέρουν να ανοίξουν τα αρχεία από υπολογιστές και να διαπιστωθεί εάν κατά τη διάρκεια της απαγωγής έγινε ζωντανή μετάδοση των όσων συνέβαιναν στο διαμέρισμα.

Ελλάδα