Πολιτισμός

Απόψε μένουμε σπίτι και τραγουδάμε με τον Γιώργο Νταλάρα στο Mega

08.05.2020 | 20:43 Eνσωμάτωση

Απόψε στις 11 το βράδυ στο MEGA ο Γιώργος Νταλάρας μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι. Η αποψινή βραδιά θα είναι γεμάτη με τραγούδια που μας φέρνουν πιο κοντά. Τεράστιες επιτυχίες του σπουδαίου καλλιτέχνη και μοναδικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Μπορεί οι συναυλίες να έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας όμως με την πρωτοβουλία του MEGA οι σπουδαίοι ερμηνευτές μπαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων και μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Απόψε στις 11 το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA θα απολαύσουν μια μοναδική βραδιά με τον Γιώργο Νταλάρα. Τα τραγούδια του κορυφαίου καλλιτέχνη θα ενώσουν όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη παρέα.

Ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς στα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Τραγούδια τα οποία μας συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες στους έρωτες στους πόνους στις χαρές και στις λύπες μας.

Μαζί του σε αυτή τη συνάντηση που μας θυμίζει ότι η πανδημία μπορεί να μας χωρίζει αλλά η μουσική μας φέρνει πιο κοντά θα τραγουδήσουν η Ελεονώρα Ζουγανέλη ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ο Κώστας Γαβράς από το Παρίσι στέλνει το δικό του μήνυμα ενώ μια εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Το μοναδικό μουσικό ταξίδι είναι μια πρωτοβουλία του MEGA. Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο, ο Γιώργος Νταλάρας μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών αφού οι μουσικές σκηνές παραμένουν κλειστές και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 08/05/2020