Η Αναστασία Γιάμαλη & οι «Εξελίξεις Τώρα» επιστρέφουν αύριο στις 15:20, στο MEGA

Οι «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη επιστρέφουν στο MEGA για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Έχοντας κατακτήσει ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού για την ενημέρωσή του το Σαββατοκύριακο, το μαγκαζίνο του MEGA συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την επικαιρότητα, να αναδεικνύει τα γεγονότα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα και να αναζητά τις απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αναστασία Γιάμαλη, οι «Εξελίξεις Τώρα» διατηρώντας την περσινή αισθητική, ενισχύεται φέτος με νέους ρεπόρτερ και θα εστιάσει σε αποκαλυπτικά κοινωνικά, πολιτικά και αστυνομικά ρεπορτάζ, λαμβάνοντας υπόψη και τον άτυπο προεκλογικό χαρακτήρα της χρονιάς.

«Θα εμβαθύνουμε περισσότερο σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και στο κοινωνικό και στο πολιτικό και στο ελεύθερο. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι μπήκαμε πολύ δυναμικά στο ελεύθερο και στο αστυνομικό. Έτσι σκοπεύουμε να πάμε και φέτος με όλη την επικαιρότητα, αλλά επειδή είναι και μια προεκλογική χρονιά, είτε το παραδέχονται οι αρμόδιοι είτε όχι, θα ασχοληθούμε αρκετά και με τα πολιτικά και νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά και ο κόσμος είναι και έτοιμος να ακούσει φέτος».

«Βλέπω όλοι χειριζόμαστε την ίδια ειδησεογραφία και προσπαθούμε να βάλουμε τις δικές μας ανησυχίες πάνω σε αυτήν και τους δικούς μας προβληματισμούς. Τα πράγματα δεν πάνε καλά και δεν πάνε καλά ούτε σε επίπεδο καθημερινότητας, ούτε σε επίπεδο επικαιρότητας, ούτε σε επίπεδο πολιτικής. Το θέμα είναι και εμείς να καταφέρουμε όλο αυτό να το πάρουμε και να το κάνουμε κάτι».

Μη χάσετε αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, τις «Εξελίξεις Τώρα» στις 15:20, στο MEGA.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο