Πολιτισμός

Πώς γνωρίστηκαν η Άννα Βίσση με την Γιώτα Γιάννα – Μια φιλία «χτισμένη» με τραγούδια

02.05.2020 | 00:42 Eνσωμάτωση

«Την γνώρισα σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Είχα καιρό να πάω στην Πλάκα. Και όλο το σκηνικό συντελούσε στο να αισθανθώ αυτό που αισθάνθηκα. Ήταν μια γυναίκα πιο ελεύθερη, πιο ροκ, και πιο ασυμβίβαστη. Όμορφη ψυχή. Πήγαμε με τον Νίκο εκείνο το βράδυ, για να δούμε και εμείς τι είναι η “Γιώτα Γιάννα”. Την λέγανε rock lady της Ελλάδας. Και είναι».

Με αυτά τα λόγια η Άννα Βίσση καλωσόρισε στην παρέα της την αγαπημένη της φίλη, Γιώτα Γιάννα.

«Συναντιόμαστε έστω και έτσι Άννα μου. Αλλά αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί τον μπαγάσα αυτόν, τον αόρατο, δεν τον έχουμε γραπώσει ακόμα. Θα βγούμε και θα τα πούμε όλα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και οργανοπαίχτρια, αναφορικά με την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει κλείσει «εντός των τειχών» όλο τον πλανήτη.

«Εμείς οι έξω Άννα μου, μπήκαμε μέσα και στροφάρουμε σε ρυθμούς μοναξιάς. Αλλά περνάμε καλά. Γιατί η μουσική γιατρεύει. Έτσι περνάω τις στιγμές μου στο χώρο μου.  Νιώθω καλά, νιώθω συγκινημένη, γιατί με αυτό το ολιγόλεπτο το μεταξύ μας, έτσι όπως βρισκόμαστε, θέλω να θυμηθώ ότι ήμουν καλεσμένη σε όλη την περιοδεία σου. Και αυτό με συγκινεί. Ήταν μια εκδρομή μουσική που θα μείνει», πρόσθεσε η ίδια.

«Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουν, έτσι λέει το τραγούδι μας», απάντησε η Άννα Βίσση, που στη συνέχεια αφιέρωσε στην αγαπημένη της φίλη το μοναδικό «Πες το ξανά».