Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 012

ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Επεισόδιο 12ο

Περίληψη: Η οικογένεια της Αντριάννας καταφθάνει σύσσωμη για να της συμπαρασταθεί σ’ αυτή την άτυχη στιγμή. Η Αντριάννα ζητάει από τον Μάρκο να υποδυθεί τον παραλίγο πατέρα, μια που η οικογένειά της τρέφει βαθύ μίσος για το Δημήτρη. Ο Μάρκος της κάνει τη χάρη και βρίσκεται μπλεγμένος… Μπλεγμένος βρίσκεται και ο μικρός Πέτρος που ζει την πρώτη του ερωτική περιπέτεια, η οποία όμως εξελίσσεται σε πραγματική περιπέτεια! Ο Λάμπρος επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να ζήσει τον έρωτά του με τη Μίκα. Για να την κερδίσει, θα χρησιμοποιήσει όλες του τις ικανότητες. Η Μαργαρίτα θα βγάλει και εκείνη τα πιο περίεργα όπλα από τη φαρέτρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δίδακτρα για τα σεμινάρια νοσηλευτικής. Τελικά, το μέσο που θα αποδώσει θα είναι το πιο ανέλπιστο: Η καλή καρδιά του γιατρού…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Γιάννης Μπέζος (Μάρκος Στάικος), ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντριάννα), Τάσος Νούσιας (Πάνος), Ζωή Ρηγοπούλου (Αριστέα), Γιάννης Καπετάνιος (Λάμπρος), Ευαγγελία Μουμούρη (Φλώρα), Γιώργος Δάμπασης (Ζαφείρης), Μάνος Ζαχαράκος (Δημήτρης), Γιάννα Παπαγεωργίου (Μαργαρίτα), Ελένη Κούστα (Μίκα), Παναγιώτης Κατσώλης (Μίλτος), Κώστας Λούκας (Τζίμης), Ευγενία Παναγοπούλου (‘Αννα), Τζένη Σταυροπούλου (Φανή) και ο Μάρκος Λεζές (Πρόδρομος).
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ηλίας Ζερβός (Νικόλας), Χριστίνα Τσάφου (Ρόζα), Βασίλης Γιακουμάρος (Ανέστης), Δημήτρης Κανέλλος (Σωτήρης) 

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Προσαρμογή σεναρίου: Χριστίνα Κοτζάμπαση
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. Productions-Καραγιάννης