Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 266

Περίληψη: Ο Μαλτέζος κάνει μια κουβέντα με τον Σταύρο, προσπαθώντας να μάθει τι γνωρίζει για τον πατέρα του. Η Βίκυ θορυβείται απ’ αυτή την εξέλιξη και ενημερώνει την ‘Αννα, που αποφασίζει να αναλάβει δράση καθώς ο Μαλτέζος συνεχίζει να την απειλεί. Η Λουίζα πείθει τον Μάρκο να του κάνει μαθήματα ερωτικής προσέγγισης, πίσω απ’ την πλάτη της Μάρως. Η Σάννυ, με την βοήθεια του Μακρή, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους ζωής του Θεόφιλου. Ο Μαλτέζος υπογράφει το διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι, χωρίζοντας και τυπικά με την Αλεξάνδρα. Η Χρύσα και ο Ρώσος ζουν τον έρωτα τους και αποφασίζουν να μετακομίσουν σε ένα καλύτερο σπίτι. Ο Μπίλυ ξεφεύγει από την επιτήρηση του Μηνά και δραπετεύει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Υρώ Λούπη (Λουίζα) Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Κάτια Νικολαΐδου (Ευδοκία), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Τάσος Παλαντζίδης (Χριστόφορος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.