Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 166

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 166

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα καλεί την ‘Αννα και τον Δημήτρη στο γραφείο της και τους ζητά επίμονα να παραμείνει η Κρίστη στο κολέγιο. Η Χρύσα λέει στον ‘Αρη για την απόπειρα αυτοκτονίας της Μαρίας και οι δυο τους συμφωνούν να διαδώσουν την είδηση παντού, ώστε να πληγεί το προφίλ του Σταύρου. Ο Σάκης δηλώνει ενθουσιασμένος από τη Χρύσα και ο Ρώσος προσπαθεί μάταια να τον συνεφέρει. Στο τέλος, αποφασίζει να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο, έστω και παρά τη θέλησή του. Ο Γρηγόρης εκνευρίζεται όταν μαθαίνει την αντίδραση της Αλεξάνδρας και, εκβιάζοντας τον Δημήτρη, απαιτεί να τακτοποιηθεί το θέμα με κάθε τρόπο. Η Μαντώ εξηγεί στη Φρύνη τι έχει συμβεί με τον Γιάννη. Στο μεταξύ, ο Σταύρος επισκέπτεται τη Μαρία στο νοσοκομείο και της ζητάει συγγνώμη. Εκείνη τον κατηγορεί πως δεν ήταν ειλικρινής ούτε μαζί της ούτε με τον εαυτό του και ότι δεν της αξίζει κάτι τέτοιο. Ο Σταύρος φεύγει πικραμένος…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.