Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 154

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 154

Περίληψη: Ο ‘Αρης παίρνει από τον υπολογιστή του Δημήτρη το οργανόγραμμα που βρίσκει εκεί. Ο Δημήτρης και η Βίκυ συνεχίζουν να χαίρονται την εκδρομή τους. Το γέλιο της Βίκυς όμως θυμίζει κάτι στον Δημήτρη… Ο Σταύρος πάει από το σπίτι του Σιμόν και τον πείθει να έρθει μαζί του μέχρι το μπαράκι. Εκεί,  μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Σιμόν… Η Μαρία ετοιμάζεται να φύγει για το μπαράκι, αλλά ο οξύς πόνος που νιώθει ο Θόδωρος την αναγκάζει να μείνει στο σπίτι, κοντά στους γονείς της. Η ‘Αννα προσπαθεί να μάθει από τον Γρηγόρη, τον λόγο που θέλει να διώξει την Κρίστη από το κολέγιο. Στο μεταξύ, η Φαίη αρχίζει να αισθάνεται όλο και πιο δυνατούς πόνους…  Ο Σταύρος πίνει συνέχεια στο μπαράκι και η Χρύσα τον παρακολουθεί, ενώ κάνει σχέδια για το πώς θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.