Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 153

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 153

Περίληψη: Ο Ρώσος προσπαθεί να συνεφέρει τον καταστεναχωρημένο Σιμόν, λέγοντάς του πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία που του προσφέρεται, να φύγει από την δύσκολη ελληνική πραγματικότητα. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Δημήτρη και να τον επισκεφτεί αιφνιδιαστικά στο υποτιθέμενο συνέδριό του στη Θεσσαλονίκη… Η Φρύνη προειδοποιεί τον Σταύρο πως είναι η τελευταία του ευκαιρία να τα ξαναβρεί με τη Φαίη, αλλιώς θα τη χάσει για πάντα και ίσως το μετανιώνει για μια ζωή. Η ‘Αννα καλεί την Κρίστη στο γραφείο της και της λέει πως είναι υποχρεωμένη να θέσει στο συμβούλιο των καθηγητών το θέμα με τις κρίσεις πανικού που παθαίνει. Ο Σταύρος, κάτω από το σπίτι της Φαίης, είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να της μιλήσει ή όχι. Στο μεταξύ η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Στη D-Port, ο ‘Αρης βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο γραφείο του Δημήτρη μέσα από το δωμάτιο του χειριστή…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.