Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 146

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 146

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα μιλά στον Κίμωνα για τη σχέση της με τον Δημήτρη που φαίνεται να περνά δύσκολες μέρες. Ο ‘Αρης λέει στην ‘Αντα ότι θα πολεμήσει για τη Φαίη κι εκείνη τον κατηγορεί για εγωισμό και πείσμα. Η Χρύσα χρησιμοποιεί τα μαθήματα με τον Σταύρο για να ενισχύει τις πιθανότητες να τον φέρει κοντά της. Η Φαίη παίρνει μία σημαντική απόφαση για το μέλλον της και αιφνιδιάζει την Φρύνη. Ο ‘Αρης ζητά από τον πατέρα του να εργαστεί στην εταιρεία. Η ‘Αννα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Μπίλυ και με κωδικοποιημένο τρόπο να τον προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που τον απειλεί. ‘Οταν ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι του βρίσκει την Αλεξάνδρα με μία εντελώς απρόσμενη συντροφιά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.