Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 145

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 145

Περίληψη: Η ‘Αννα γυρίζει από το νεκροτομείο, ανακουφισμένη που ο προς αναγνώριση νεκρός δεν ήταν ο Μπίλυ. Στον Δημήτρη πάντως ισχυρίζεται πως ο Μπίλυ πέθανε. Η Βίκυ επισκέπτεται τον Δημήτρη στο γραφείο του και του ζητά να ξεκόψουν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αντί για απάντηση, ο Δημήτρης της ζητά να φύγουν μαζί για ένα ταξίδι. Η Χρύσα επισκέπτεται τον ‘Αρη στο εξοχικό και του λέει πως έχει σχέδιο για να απομακρύνει τη Φαίη από τον Σταύρο. Στο μεταξύ, οι τοκογλύφοι υποψιάζονται πως κάποιος από τους πελάτες τους έκανε την κλοπή. Ο Γιάννης λέει στη Μαντώ πως πούλησε κάτι χωράφια και έτσι βρήκε λεφτά για να ξεχρεώσουν. Η ‘Αννα δέχεται επίσκεψη από τον Δημήτρη, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει αν η ‘Αννα του λέει αλήθεια για τον θάνατο του Μπίλυ. Η ‘Αντα προσπαθεί να μάθει από τη Φαίη αν διατηρεί ακόμα τρυφερά συναισθήματα για τον ‘Αρη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.