Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 142

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 142

Περίληψη: Ο Δημήτρης ζητά συγγνώμη για τη στάση του από την Αλεξάνδρα και καταφέρνει να διαλύσει τις υποψίες της ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Η Βίκυ μιλά με τη Ζωή για την επιμονή του Μαλτέζου. Ο ‘Αρης θυμώνει όταν ακούει πως ο Σταύρος είναι καλεσμένος στο σπίτι του για φαγητό. Η Φρύνη προσπαθεί να ηρεμήσει τους φόβους της Φαίης…  Η Νάνσυ εξιστορεί στη Σάννυ τη φάρσα που έκαναν με την Κρίστη στον Γρηγόρη. Εκείνη χαίρεται, αλλά εκμυστηρεύεται στη μητέρα της την ανησυχία της για την αντίδραση του Γρηγόρη. Ο ‘Αρης ζητά συγγνώμη από τη Φαίη, αλλά αυτή του λέει ότι χωρίζουν οριστικά. Η ‘Αννα διαβεβαιώνει τον Δημήτρη ότι ο Μπίλυ δεν αποτελεί κίνδυνο για την εταιρεία του. Η ‘Αντα αποκαλύπτει στον ‘Αρη, πως δεν τον βλέπει μόνο φιλικά. Τα χρέη πνίγουν τη Μαντώ και ο Γιάννης καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου να τη βοηθήσει. Ο Γρηγόρης ζητά από τον Δημήτρη να μεσολαβήσει, για να φύγει η Κρίστη από το κολέγιο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.