Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 141

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 141

Περίληψη: Ο Δημήτρης επιμένει να μάθει τον λόγο για τον οποίο η Βίκυ δεν προχώρησε τη ζωή της, ενώ της δηλώνει πως θα τη διεκδικήσει. Η Αντέλα επισκέπτεται τη Σάννυ και την ευχαριστεί που ώθησε τον Σιμόν να πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Σταύρος ανησυχεί για την υγεία της Φαίης, της μιλά στο τηλέφωνο, ενώ η Χρύσα κρυφακούει την συζήτηση. Η Χρύσα βγαίνει για ποτό με τον Σταύρο, μεθάει και αυτός προσφέρεται να την πάει σπίτι. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία να τον καλέσει για φαγητό στο σπίτι της την επόμενη μέρα. Η Νάνσυ υποδέχεται ως Μαριλίζα τον Γρηγόρη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και αυτός πέφτει στην παγίδα της. Η Αλεξάνδρα μαλώνει με τον Δημήτρη, γιατί ανακάλυψε πως δεν ήταν σε σύσκεψη όπως της είχε πει. Ο ‘Αρης αποφασίζει να μιλήσει στη Φαίη, αλλά η ‘Αντα τον συμβουλεύει να περιμένει λίγο ακόμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.