Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 140

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 140

Περίληψη: Η ‘Αντα πάει να μείνει με τον ‘Αρη στο εξοχικό της οικογένειας Μαλτέζου και προσπαθεί να τον κάνει να ξεχάσει τη Φαίη. Ο Σταύρος έχει αναστατωθεί από τα τελευταία του ευρήματα και πιεσμένος από τα συναισθήματά του για τη Φαίη τσακώνεται με τη Μαρία. Αυτή επιλέγει να τον αφήσει να ηρεμήσει γιατί φοβάται ότι ο καυγάς τους μπορεί να τους φέρει εκτός ελέγχου. Στη φάρμα, η Μαντώ, η Λίνα και ο Γιάννης ανακαλύπτουν κάτι που τους χαροποιεί. Ο Σιμόν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά υποκύπτει στην πίεση των δικών του. Η Χρύσα δίνει κουράγιο στην Αλεξάνδρα, η οποία είναι πολύ ανήσυχη μετά τη φυγή του ‘Αρη από το σπίτι. Η Κρίστη ενημερώνει τη Νάνσυ για την παγίδα που ετοιμάζει για να δώσει ένα μάθημα στον Γρηγόρη για την άθλια συμπεριφορά του στο παρελθόν. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης λέει ξεκάθαρα στην ‘Αννα δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Μπίλυ να θέσει την εταιρεία του σε κίνδυνο. Θα ψάξει να τον βρει και τότε θα τον στείλει να συναντήσει τον Βαλάτο και την ‘Αρτεμη!..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.