Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 139

Περίληψη: Ο ‘Αρης συγκρούεται με τον Σταύρο και του ζητά να εξαφανιστεί από τη ζωή της Φαίης. Η ‘Αννα ανακουφίζεται όταν παίρνει μήνυμα από τον Μπίλυ που τη διαβεβαιώνει ότι είναι καλά. Στο μεταξύ, οι εξετάσεις της Φαίης επιβεβαιώνουν τους φόβους της. Ο Σιμόν διστάζει να φύγει για τον Καναδά αλλά ο Σταύρος προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να κυνηγήσει την ευκαιρία που του προσφέρεται. Ο ‘Αρης φεύγει από το σπίτι… Η Ζωή συμβουλεύει τη Βίκυ να προσέχει στη σχέση της με τον Δημήτρη. Θεωρεί ότι αυτός ο άνδρας είναι επικίνδυνος. Ο Σταύρος συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Βίκυς προκειμένου να βρει στοιχεία για τον πατέρα του. Ο Δημήτρης ζητά επίμονα από τη Βίκυ να ξανασυναντηθούν για να ζήσουν άλλο ένα βράδυ έρωτα και πάθους, όταν η πόρτα ανοίγει και μπαίνει αιφνιδιαστικά η Αλεξάνδρα!..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.