Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 137

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 137

Περίληψη: Η ‘Αντα μαλώνει τον ‘Αρη για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Φαίη. Αυτός της μιλά για τα συναισθήματά του και της ζητά να συγκατοικήσουν. Η Χρύσα κάνει μάθημα με τον Σταύρο και βρίσκει την ευκαιρία να τον προσεγγίσει περισσότερο. Η Βίκυ ανησυχεί γι’ αυτή τη σχέση. Η Αντέλα επισκέπτεται τη Σάννυ και ζητά τη βοήθειά της για να πειστεί ο Σιμόν να ακολουθήσει τους γονείς του στο εξωτερικό. Ο ‘Αρης ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα ότι αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να μείνει μόνος του για να ηρεμήσει. Ο Γιάννης περνά στιγμές τρόμου στα χέρια των τοκογλύφων…
Ο Δημήτρης ετοιμάζει ρομαντικό δείπνο για τη Βίκυ. Μια βραδιά πάθους μόλις αρχίζει… Ο Σταύρος θα βρει την ευκαιρία να ψάξει στοιχεία για το παρελθόν μέσα στο σπίτι του και θα ανακαλύψει κάτι που θα τον αναστατώσει. Η Φαίη συνειδητοποιεί κάτι που θα την συγκλονίσει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.