Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 136

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 136

Περίληψη: Ο ‘Αρης εξηγεί στη Χρύσα το συμβάν με τη Φαίη κι αυτή γίνεται έξαλλη μαζί του. Θεωρεί ότι αυτό θα είναι η αφορμή να έρθουν κοντά ο Σταύρος και η Φαίη. Η Αντέλα ζητά από τον Σιμόν να πάνε να ζήσουν μαζί με τον πατέρα του στον Καναδά για να είναι όλη η οικογένεια μαζί. Εκείνος πανικοβάλλεται και ζητά τη βοήθεια της Σάννυ αλλά αυτή δε δείχνει να συμμερίζεται την αγωνία του. Οι τοκογλύφοι μαθαίνουν ότι ο Γιάννης έχει σχέση με τη Μαντώ και βάζουν στο μάτι την φάρμα. Η Φαίη προσπαθεί να κρύψει την πληγή στο πρόσωπό της και η Φρύνη της συμπαραστέκεται. Η Χρύσα πείθει τον ‘Αρη να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Φαίη, χωρίς να ξέρει ότι ο Σταύρος έχει πάει στο σπίτι της Φαίης. Η ‘Αννα συνεχίζει τις έρευνές της για την ανηψιά του Μπίλυ και το γιο της. Ο ‘Αρης και ο Σταύρος συναντιούνται έξω από το σπίτι της Φαίης και η κόντρα τους παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ο Δημήτρης ζητά από τη Βίκυ να συναντηθούν στο σπίτι ενός φίλου του…  Η Βίκυ είναι διστακτική αλλά ο Δημήτρης της λέει ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.