Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 134

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 134

Περίληψη:  Η Βίκυ αναλαμβάνει μία μεταφορά από την Αλεξάνδρα προς τον… Σταύρο. Ο ‘Αρης βγαίνει εκτός εαυτού όταν καταλαβαίνει ότι η μητέρα του επέστρεψε το ρολόι του παππού του στο μεγαλύτερο εχθρό του. Της επιτίθεται με πολύ σκληρά λόγια. Στη φάρμα, η σχέση του Γιάννη με τη Μαντώ φαίνεται να έχει αναθερμανθεί. Η Βίκυ είναι εξουθενωμένη από τα τελευταία γεγονότα και ζητά από τον Δημήτρη να πάψουν να βλέπονται για ένα διάστημα. Αυτός το αρνείται και της αποσπά την ομολογία ότι κι αυτή αισθάνεται ερωτικά απέναντί του. Ο ‘Αρης, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, πίνει στο μπαράκι, και  η ‘Αντα προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Η συζήτηση των δύο κολλητών καταλήγει στην πρόταση της ‘Αντας να φύγουν από τα σπίτια τους και να συγκατοικήσουν, προκειμένου να καταφέρει ο ‘Αρης να ξαναβρεί τον εαυτό του και την ηρεμία του. Ο Δημήτρης πιέζει την ‘Αννα να του πει για ποιους λόγους έφυγε ο Μπίλυ από το σπίτι. Θεωρεί ότι οι λόγοι αυτοί τον αφορούν και δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να μάθει την αλήθεια και να κάνει ό,τι  χρειαστεί για να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.