Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 133

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 133

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα ζητά εξηγήσεις από τον Σταύρο για το ρολόι του πατέρα της. Αυτός της εξηγεί πως του το έδωσε η ‘Αρτεμη και προθυμοποιείται να το επιστρέψει. Η Ζωή μαθαίνει ότι ο μεγάλος έρωτας της Βίκυς ήταν ο Δημήτρης Μαλτέζος. Ο ‘Αρης θέλει να ξανακερδίσει το χαμένο χρόνο με τη Φαίη αλλά η ανασφάλειά του δεν είναι σύμμαχος σ’ αυτή του την προσπάθεια. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που έγινε με τον Μανώλη, ιδίως γιατί αισθάνεται έντονη τη δική της ευθύνη. Η ‘Αννα είναι απελπισμένη από την εξαφάνιση του Μπίλυ και ζητά τη βοήθεια του Δημήτρη προκειμένου να τον εντοπίσει. Ο Θεόφιλος δίνει στη Σάννυ τα στοιχεία των υπευθύνων για την επίθεση στον Σιμόν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.