Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 129

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 129

Περίληψη: Η Βίκυ μιλά για τα πάντα στη Ζωή, η οποία προσπαθεί, με κατανόηση αλλά και αναμφισβήτητη λογική, να συμβουλεύσει τη φίλη της για να μην πληγωθεί από τον Μαλτέζο για ακόμη μία φορά. Ο Μανόλης καταρρέει όλο και περισσότερο. Ψάχνει στα πράγματα της Βίκυς και κάνει μία ανακάλυψη που τον συγκλονίζει. Η Μαρία αγχώνεται για το πάρτυ με τους συμφοιτητές του Σταύρου. Ο ‘Αρης μιλά στη Χρύσα, η οποία προσπαθεί να απαλύνει τις ανασφάλειές του σχετικά με τη Φαίη, ανασφάλειες που μοιάζει να του δηλητηριάζουν τη ζωή. Η Βίκυ βλέπει με τρόμο ότι ο Σταύρος έχει φορέσει το χρυσό ρολόι που του είχε δώσει πριν μήνες ο Φίλιππος Βαλάτος. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει για την παγίδα που έστησε η Τάνια στον Δημήτρη και γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας της ήταν τόσο καιρό ύποπτος για την απαγωγή του γιου τους.  Το party προς τιμήν του ‘Αρη ξεκινά και φαίνεται «πολλά υποσχόμενο» μια που όλοι έχουν τις δικές τους προσδοκίες από τη βραδιά. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει εκρηκτική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.