Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 128

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 128

Περίληψη: Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στη Βίκυ. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους είναι  πλέον εμφανής. Στο μεταξύ, ο Μανόλης ξανακυλά στο πάθος του τζόγου, όπου πλέον κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.  Η Σάνυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Μαζί τους και ο οι φίλοι του Σταύρου από τη γειτονιά. Ο Στράτος αποφασίζει ότι η απουσία της ‘Ελσας του είναι δυσβάσταχτη και σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τις αδερφές του για να ακολουθήσει τον έρωτά του. Ο αστυνόμος Μακρής μαθαίνει τι συνέβη στον Μπούκουρα στη φυλακή. Τα περιθώρια για να στριμώξουν τον Μαλτέζο στενεύουν γι’ αυτό και η Τάνια στήνει μία επιχείρηση για να τον παγιδεύσει. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και αποφασίζει να μιλήσει στη Ζωή για τα συναισθήματα που την κυριεύουν και την τρομάζουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.