Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 127

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 127

Περίληψη: Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να έρθει στο πάρτι που γίνεται στο μπαράκι προς τιμήν του ‘Αρη. Ο Σταύρος διστάζει… Η Σάννυ ενημερώνει την παρέα γι’ αυτό που συνέβη στον Σιμόν. Ο Δημήτρης καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της ότι ο απαγωγέας συνελήφθη. Ο Στράτος πιέζει τη Μαντώ να πουλήσουν τη φάρμα. Τα δυο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση όταν η Μαντώ μιλά άσχημα για την ‘Ελσα και τα κίνητρά της. Ο ‘Αρης φτάνει στο σπίτι της Φαίης και βλέπει τον Σταύρο να φεύγει. Θολωμένος από τη ζήλεια και την ανασφάλεια της φέρεται κτητικά και βίαια. Η σχέση τους μοιάζει να αποκτά όλο και περισσότερες ρωγμές. Ο Δημήτρης από τη μια μεριά προσπαθεί να ελιχθεί για να ξεφύγει από τον κλοιό της αστυνομίας, από την άλλη αισθάνεται την ανάγκη να δει τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα δέχεται την επίσκεψη του Κίμωνα, ο οποίος για άλλη μία φορά της δηλώνει με τη συμπεριφορά του ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ. Είναι πάντα και για πάντα ερωτευμένος μαζί της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.