Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο126

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 126

Περίληψη: Ο απαγωγέας του ‘Αρη ανακρίνεται από την αστυνομία. Στόχος είναι να βρεθεί ποιος είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Η ανακάλυψη ότι ο απαγωγέας Μπούκουρας ήταν παλιότερα υπάλληλος της Dport οδηγεί τον αστυνόμο Μακρή στον Δημήτρη Μαλτέζο. Η Σάννυ είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον Σιμόν με κάθε τρόπο. Ο Μανόλης μοιάζει να χάνει όλο και περισσότερο τον εαυτό του και την παλιά αισιοδοξία και δύναμη: παραπαίοντας ανάμεσα στο τζόγο και την ανασφάλειά του σχετικά με τη Βίκυ, αισθάνεται μόνος και αβοήθητος. Κρυφακούγοντας μια συζήτηση, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του Σταύρου ζει. Η Τάνια προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον ‘Αρη κάποια στοιχεία σχετικά με την ‘Αννα Σπανού και το περιστατικό με τα φέιγ-βολάν. Η Μαντώ συναντιέται με την ‘Ελσα που έχει εγκαταλείψει τη φάρμα και την παρακαλεί να επιστρέψει για το καλό του Στράτου. Η Χρύσα καλεί την παρέα σε πάρτι στο μπαράκι για να γιορτάσουν την επιστροφή του ‘Αρη μετά από την περιπέτεια της απαγωγής. Ο Μανόλης, σχεδόν σε απόγνωση, δηλώνει στη Βίκυ ότι θα διορθώσει τα λάθη του και θα κάνει ο,τιδήποτε για να είναι μαζί της για πάντα… Στο κολέγιο, ο Σταύρος και η Φαίη έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον, πράγμα που είχε πολύ καιρό να συμβεί. Ο Μπούκουρας οδηγείται στη φυλακή αλλά ο αστυνόμος Μακρής δεν σκοπεύει να κλείσει την υπόθεση τόσο εύκολα. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με κάποιον που διαθέτει την ισχύ και την εξουσία του Δημήτρη Μαλτέζου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.