Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 125

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 125

Περίληψη:   Ο Σιμόν βρίσκεται στην εντατική. Πλάι του η Σάννυ, δακρυσμένη, εύχεται να γίνει καλά ο φίλος της. Η αστυνομία αξιοποιεί την πληροφορία του Σταύρου για τον εντοπισμό των απαγωγέων του ‘Αρη και η Τάνια τού λέει να μην αφήσει αναξιοποίητο το ταλέντο του. Η ‘Αννα πιέζει τον Μπίλυ να θυμηθεί το όνομα της ανιψιάς του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στράτος προσπαθεί να πείσει την ‘Ελσα να γυρίσει στη φάρμα. Η Χρύσα λέει στους γονείς της ότι λογικά η κόντρα του ‘Αρη με τον Σταύρο θα λήξει, όταν ο ‘Αρης μάθει πόσο τον βοήθησε στο θέμα της απαγωγής του. Ο Κίμωνας τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα να μάθει για την κατάσταση του ‘Αρη. Ανάμεσά τους επικρατεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ο Γρηγόρης φλερτάρει με κάποια καινούργια γνωριμία ενώ αποφασίζει να μάθει ό,τι μπορεί για το τραυματικό γεγονός που σημάδεψε το παρελθόν της Κρίστη… Ο Σταύρος και η Φαίη προσεγγίζουν ο ένας τον άλλο. Στο μεταξύ, η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον και η Τάνια θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει μία ομολογία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της απαγωγής του ‘Αρη Μαλτέζου…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής) και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.