Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 124

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 124

Περίληψη: Ο Σταύρος έχει προβληματιστεί μετά τη συζήτηση με τον πατέρα της Μαρίας, αυτή όμως δείχνει να μη θέλει να τον πιέσει να προχωρήσει σε αποφάσεις. Ο Δημήτρης Μαλτέζος τακτοποιεί τις οικονομικές του εκκρεμότητες… Η ‘Αννα προσπαθεί να πείσει τον ‘Αρη ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στην απαγωγή του αλλά και παράλληλα να τον πείσει να σταματήσει τον εκβιασμό. Η Τάνια με τη βοήθεια του αστυνόμου Μακρή συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με τους υπεύθυνους για την απαγωγή του ‘Αρη. Ο Σιμόν και η Σάννυ ετοιμάζονται για την έξοδό τους σε πολυτελές εστιατόριο. Ο Θεόφιλος ζητά να δει τη Σάννυ αλλά αυτή αρνείται. Στο δρόμο για το ραντεβού τους, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σιμόν… Οι ανασφάλειες του ‘Αρη σχετικά με τα αισθήματα της Φαίης απέναντί του έχουν ενταθεί μετά την τραυματική εμπειρία της απαγωγής του. Ο Σταύρος αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία για τα ευρήματά του σχετικά με τους απαγωγείς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.