Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 119

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 119

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα καταρρέει στη θέα του ταλαιπωρημένου ‘Αρη σε ένα νέο dvd που τους στέλνουν οι απαγωγείς. Αποφασίζει να απομακρύνει την Τάνια από την υπόθεση γιατί θέλει να κάνει ό,τι ακριβώς ζητούν οι απαγωγείς. Η Σάννυ αποφασίζει να κάνει δώρο στη μητέρα της ένα ταξίδι για να καταφέρει να ξεκουραστεί και να βρει τον εαυτό της. Ο Δημήτρης ανοίγεται πολύ στη Βίκυ και της αποκαλύπτει τις εξαιρετικά κρίσιμες ώρες που περνά με την απαγωγή του γιου του. Ο συνεργάτης της Τάνιας συνεχίζει να παρακολουθεί το σπίτι της ‘Αννας, γεγονός που θα πέσει στην αντίληψη της ‘Αννας, η οποία όμως προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μπίλλυ από τις μόνιμες φοβίες του. Η Αντέλα κι ο Σιμόν παίρνουν την πρώτη επιταγή από τον Κριστιάν που δουλεύει πλέον στον Καναδά. Μάνα και γιος συγκινούνται και αναρωτιούνται πότε θα ξανασμίξει η οικογένειά τους… Ο Σταύρος προσπαθεί να σπάσει τους κωδικούς των απαγωγέων για να βρει από πού στέλνουν τα μηνύματα. Ο Ρώσος δεν καταλαβαίνει γιατί ο φίλος του έχει αφιερώσει τόση προσπάθεια για να βοηθήσει τους Μαλτέζους… Οι απαγωγείς τρομοκρατούν τον ‘Αρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τις δυνάμεις του αναπολώντας όμορφες στιγμές με τη Φαίη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.